1 Ik speel, wellicht als enige in het land, steeds in de “Full Dress” en niet in de standaard “day dress” met hemd en das. Een piper in Full Dress is ongetwijfeld het beeld dat u voor ogen heeft.  

 

2 U zal mij leren kennen als meer dan alleen een muzikant. Een optreden van mij is een combinatie van muziek en entertainment.

 

3 Uw idee van het optreden staat centraal. Om dit precies te kunnen aanvoelen, maak ik er een erezaak van om met u goed te overleggen - zowel wanneer we de afspraak vastleggen, als ter plaatse net voor het optreden.  

 

4 Ik heb een samenwerking uitgebouwd met andere pipers, onze topdrummer Richard (schotsedrummer.be) en de Highlander-Vuurspuwers van vuurspuwer.be. Samen met whiskygoeroe Reinout Gelaude (whiskyatyourplace.be) zorgen we voor de all-Scottish experience bij u thuis.


 5 Last but not least: u bent zeker van de hoge kwaliteit. Ter illustratie vindt u op deze site geluidsfragmenten, foto's, video's, referenties en reacties van mensen die beroep op mij hebben gedaan. No surprises!

in het Nederlands en Français in English
 

Copyright © Alvyn 2009. Alle rechten voorbehouden.


Website by Matho Graphics
Home

Profiel

Inhuren

Waarom Alvyn

Beluisteren

Reacties

Foto's

Kledijverhuur

Contact
en Français      in English